Дома > Вести > Вести

Вовед во машина за вметнување пинови

2023-09-12

Вовед во машина за вметнување пинови

Постојат неколку имиња замашини за вметнување иглички: машини за вметнување иглички, машинска опрема за вметнување пинови, машини за автоматско вметнување иглички, целосно автоматско вметнување на пинови, машини за вметнување пинови, машини за вметнување пинови итн.; овие имиња се разликуваат според секое место. На интернет има секакви имиња.

Машината за вметнување пинови не бара PLC контрола. Само мотор обезбедува енергија. Моторот го придвижува вретеното да се ротира, а камерите на вретеното може да ја придвижи иглата монтирана на калапот за вметнување иглички нагоре и надолу за вметнување на пиновите. Не е тешко да се состави и одржува. Тешкотијата не е голема, операцијата е многу едноставна, ефикасноста на работата е висока и може да постигне целосна автоматизација, така штомашина за вметнување игличкие многу, многу практичен за електронската индустрија. Многу електронски производители користатмашини за вметнување игличкида вметнете пинови за клиентите и да заработите такси за обработка за да заработите пари.

употреба

Различни електронски калемчиња за трансформаторски серпентина, ролетни со релејни серпентина, машина за калем со вентилатор, машински серпентина со микромоторни серпентина, машински серпентина со чекорен мотор, калем за високо и ниско пакување, машини за намотки за полнач, ролетни на намотки со индуктор, ролетни со серпентина со средно коло, ламба за заштеда на енергија серпентина, калем за палење за автомобили, конектори и други различни пластични делови за кои се потребни иглички.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept