Дома > Вести > Вести

Напредната опрема за склопување на заковки го револуционизира производството

2023-12-12

Напредната опрема за склопување на заковки го револуционизира производството


Со цел да го направи занитувањето побрзо, побезбедно и поефикасно, Zhiheng Automation Equipment ја лансираше најновата опрема за склопување на заковки. Оваа опрема за склопување на занитници ќе направи револуција во производството со својата врвна технологија и уникатни карактеристики.


Новата опрема за заниткување е дизајнирана имајќи ги предвид потребите на корисниците. Операторите можат лесно да ја приспособат силата и брзината на заковување за да се приспособат на различни типови и материјали на нитни. Машината за автоматизација на склопување со занитвања доаѓа и со далечински управувач што му овозможува на операторот да управува со машината од безбедно растојание.


Опремата за автоматизација на склопот за заниткување, исто така, нуди невидена брзина и флексибилност на заковување. со висока прецизност и прецизност, што ја прави машината за заниткување многу погодна за масовно производство. Линијата за склопување Riveting може да се справи со различни типови на нитни и материјали за заковување, вклучувајќи алуминиум, тврд и благ челик, титаниум и многу повеќе.


Новиот Riveting Contact Machine е опремен со вграден безбедносен систем за да се обезбеди максимална безбедност на операторот. Ако се открие каква било опструкција, системот автоматски ја запира машината и продолжува со работа кога ќе се отстрани пречката. Опремата за контакт со занитвања доаѓа и со сеопфатен упатство за употреба за да ги води операторите во најбезбедната и најефикасната употреба на Автоматската контактна машина за заниткување.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept